Agenda


Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 75
Deze week 1306
Deze maand 1457
Sinds 11-2008 798823

Opleidingen
 

 

Chineesstuderen op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waarChinees gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Chineesstuderen op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil jeChinees op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij verschillende opleidingen.

 

 

Nederland - Universiteiten

 

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van China aan. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Chinese Studies.
Meer informatie...

 

 

Nederland - hogescholen

 

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management Azi aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commercile managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met Azi heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatisch taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...

 

 
  2023 Schoonekamp Tekst en Media | Webzijdeplattegrond | Contact opnemen

Citaat van de dag

"De mens wordt vrij geboren, maar overal is hij geketend.
Čovjek je rođen slobodan, a posvuda je u okovima. "
- Jean-Jacques Rousseau / Žan Žak Ruso
(1712-1778)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?